Примена на технологија за ултразвучно заварување во HOOK & LOOP

Прицврстувачите за кука и јамка се најчесто користен прибор за поврзување за багаж, облека, завеса, играчка, шатор, спортска опрема и така натаму.

Во тековниот производствен процес, првиот чекор е да се подели суровините на ленти, но должината на суровината е фиксирана, за да се работи континуирано, потребата за обработка на спојување, во овој момент ни требамашина за заварување прицврстувачи на куки и јамки.

Карактеристики:

1. Ефектот на заварување е беспрекорен и посилен

2. Работната ефикасност е поголема, само треба да ги ставите прицврстувачите и притиснете го копчето за стартување, во ред е

3. Заварувачот има енергетски режим, за да се осигура дека во случај на нестабилна излезна енергија, исто така, може да работи нормално, лесно за заварување операција.

4. Пластичниот заварувач има стабилен режим на напон, за да се осигура дека напонската средина е нестабилна, исто така, може да работи нормално, лесно да се заварува операција;

5. Калапот е прилагоден според прицврстувачите на куката и јамката, користете го најпогодниот материјал за да бидете сигурни дека е издржлив.

6. Заварувачот е еколошки.

Бидејќи неговите карактеристики, машината за заварување на прицврстувачите на куката и јамката може генерално да се користи во фабрика за облека, фабрика за чевли и капи, фабрика за багаж, фабрика за софи, фабрика за завеси, фабрика за играчки, фабрика за шатори, фабрика за ракавици, фабрика за спортска опрема, фабрика за медицинска опрема, фабрика за електронска пластика и сите видови воени производи и други индустрии кои ги поддржуваат.Ако сте заинтересирани за тоа, ве молиме известете ни.


Време на објавување: мај-20-2022 година